Menu

Flot afslutning på efteråret

image
04. november 2019 kl. 16:27

Lørdag var Kjellerup IF en tur i Grenå, hvor FC Djursland ventede i en vanskelig udekamp. Sidste vi mødte dem var på Bjerget, hvor det blev til et nederlag på 0-1 til KIF. 

Kjellerup skulle samtidig forsøge at følge op på sidste weekends flotte sejr hjemme mod Nørresundby på 3-0. En sejr der blev grundlagt på en flot kamp hvor KIF var dominerende hele kampen.

Dette mønster forsatte i lørdagens kamp mod FC Djursland. Allerede efter 7 minutter kommer KIF foran på et flot mål af Henrik Hykkelbjerg. KIF forsatte resten af halvegen med at være dominerende og formåede at presse FC Djursland tilbage på banen, Kort inden halvleg kunne KIF bringe sig foran 2-0 på hovedstød af Mathias Færge. Få minutter forinden kunne FC Djursland eller have bragt balance i regnskabet, men stolpen stod heldigt i vejen for KIF.

 

Anden halvleg kommer kommer FC Djursland bedre med og får skabt nogle fine chancer. Men KIF var i kontrol og spillede en god og kontrolleret anden halvleg. Efter 70 min. lykkedes det KIF anfører Patryk Pietras at bringe KIF på 0-3 efter et flot langskud udenfor feltet.

 

Dermed kan KIF gå på vinterferie med to sejre i de sidste to kampe, og ikke mindst to clean sheets i streg. Stillingen kan ses herunder.