Menu

Første hjemmekamp i den nye sæson

image
16. august 2019 kl. 17:49

Lørdag tager Kjellerup imod Viby på hjemmebane kl.13.30. Viby har fået en vanskelig start på sæsonen med 2 nederlag i turneringen og en målscore på 4-7. Tidligere på ugen spillede de Pokalturnering mod Fårvang som de vandt 3-2, så det bliver ikke en helt nem opgave for KIF. Viby sluttede sidste sæson midt i tabellen, lige bagefter Holstebro som vi spillede 3-3 mod i søndags.

 

Cheftræner KP glæder sig til kampen, og håber holdet vil være endnu bedre end de har været de sidste to kampe.

“Vi skal være HELT klar på lørdag. Viby er et dygtigt hold som er rigtig gode på alle standarder og i deres kontra. De har ikke noget problem med at stå tilbage og afvente deres modstander. De er fysisk meget stærke - og det har vi tidligere haft det svært med. Så hvis vi ikke er helt klar og dygtige, så bliver det svært for os. Men vi glæder os selvfølgelig til at komme hjem til Kjellerup og spille på den nye flotte bane og forhåbentlig tage en sejr og forsatte den gode stime vi er påbegyndt”.

 

Kampen sparkes igang kl.13.30 på Bjerget. Fra kl.12.30 vil der være hygge i klubhuset med øl til 10 kr. Så tag naboen under armen og kom til bold på Bjerget.