Menu

KIF vandt med tenniscifre ude mod lokalrivalerne fra Silkeborg KFUM

image
08. september 2019 kl. 12:44

På en meget regnvåd fredag aften gæstede Kjellerup IF lokalrivalerne fra Silkeborg KFUM. Kampen skulle afvikles på Jysk Arena, så rammerne for det første lokalopgør var helt i top. Knap 500 tilskuere var mødt op for at se hvem der ville vinde første opgør mellem de to tophold i DS.

Inden kampen havde de to trænere haft et lidt forskelligt syn på kampen, hvor KFUM var meget opsatte på at opnå deres mål om at blive kommunens anden bedste hold, så mente cheftræneren for KIF at det var en kamp som alle andre.

Fra start af virkede det ikke til at spillerne fra Kjellerup synes det var en kamp som alle andre. De blæste KFUM ud af banen allerede fra start. De var topmotiveret og vandt alle dueller og spillede rigtig rigtig flot fodbold. 

Allerede efter 28 minutter var kampen reelt afgjort, der havde Kjellerup netop scoret til 4-0, som også var resultatet ved pausen.

I anden helvleg kom KFUM lidt mere med i spillet, men de blev aldrig rigtig farlig. Det lykkedes dog for KFUM at få reduceret til 1-4 før Kjellerup lukkede kampen med to scoringer til 1-6.

Hele holdet leverede en fremragende indsats. Den indsats og den indstilling skal holdet sørge for at tage sig med videre i de kommende kampe.

Kampens spiller blev Mathias Friis som spillede sin bedste kamp i KIF trøjen inde på den centrale midtbane.

Silkeborg KFUM – Kjellerup 1-6 (0-4)
0-1 Rasmus Lysdal
0-2 Mathias Engel Friis
0-3 Mikkel Frandsen (selvmål)
0-4 Henrik Hykkelberg
1-4 Thomas Dalgaard
1-5 Henrik Hykkelberg
1-6 Magnus Sjelle