Menu

Målfest på Bjerget da KIF vandt 7-1

image
17. august 2019 kl. 18:51

I kampen mod Viby skulle Kjellerup forsætte den flotte sæsonstart som holdet har fået i Danmarksserien. I forhold til sidste weekend var der kun en ændring, i startopstillingen, hvor Mathias Færge startede inde istedet for Frederik Dam.

 

Lad det være sagt med det samme, det blev en kamp hvor KIF var i kontrol fra start til slut. Hele kampen igennem var det et KIF hold som var koncenteret og fokuseret på deres eget spil med bolden. Defensivt var både Alex og Marcin i kontrol og med deres dygtige duel spil fik de sat en stopper for rigtige mange af Viby’s angreb. På de to backs spillede Simon Vetter og især Rasmus Larsen en rigtig rigtig god kamp, mens midtbanen bare kørte Viby over.

 

Allerede fra start kom KIF blæsende mod Viby’s mål. Med hurtigt spil, kombinationer og masser af dybdeløb var KIF farlige fra start. Allerede efter 28 min var Kjellerup foran 4-0 på mål af Marcin, Mathias Færge og Patryk, samt et selvmål fra Viby. Efter 35 minutter fik Viby en reducering efter noget passivt forsvarsspil fra KIF.

I anden halvleg forsatte Kjellerup med at dominere kampen fuldstændig. Viby kom ikke frem til noget, så at KIF kunne score til både 5-1, 6-1 og 7-1 var både fuldt fortjent og dygtigt. I løbet af kampen kom KIF frem til flere store chancer, så sejren kunne med lidt mere skarphed være blevet endnu større.

 

Kampens spiller blandt spillerne selv blev Henrik Hykkelbjerg og han var glad efter dagens kamp.

“Det var først og fremmest fedt at komme ud på en super bane på bjerget, hvor vi ikke kunne have bedt om bedre forhold. Derudover var det rart, at vi fik dræbt spændingen så hurtigt med 4 mål. Når det så er sagt, så kunne vi godt holde lidt mere tempo efter det, men i nogle situationer kikser koncentrationen lidt, hvilket er svært at undgå med så stor en føring, så alt i alt kan vi være meget tilfredse med en storsejr for en gangs skyld”

 

Kampens målscorer. Rasmus Lysdahl 2 mål. Marcin Kresa 1 mål. Patryk Pietras 1 mål. Henrik Hykkelbjerg 1 mål. Mathias Færge 1 mål.

 

Til dagens kamp var følgende udtaget:

Rasmus Jepsen-jacob

Patrick Strandgaard Laursen

Simon Vetter

Frederik Aardalsbakke Dam-Jensen

Alex Hersbøll

Marcin Kresa

Rasmus Nørskov Larsen

Patryk Pietras

Henrik Hykkelbjerg Jensen

Mathias Friis

Andreas Jokumsen

Emil Steffensen

Frank Hansen

Jannik Cuthbert Mehlsen

Rasmus Lysdal

Mathias Færge