Menu

KIF Spinning Tour 2019

image
26. maj 2019 kl. 20:15

Fredag den 7 juni afholder Kjellerup IF den store Spinning Tour 2019. Sponsorer cykle penge ind til ungdoms og seniorarbejdet i klubben. Der cykles en time, og hver cykel har fundet en række sponsorer som giver penge for hver kalorier der forbrændes. 

Målet for denne aften er at samle 100.000 kr. ind til arbejdet i Kjellerup IF. Pengene vil gå til alle medlemmer i klubben. Både ungdom, senior og frivillige vil få glæde af pengene, som ikke er øremærket, men vil gå til det daglige arbejde med at skabe de bedste rammer for dem som elsker at spille fodbold. 

På to cyklerne vil formanden og næstformanden i form af Jens Thomsen og Lars Snedker udfordre hinanden. De cykler på lige fod med de andre. Jens cykler for at samle penge ind til seniorafdelingen, og Lars for ungdomsafdelingen. Vinderen er den som kan samle flest penge ind på en time.

 

Både private og virksomheder kan vælge at sponsere en af de to stærke ryttere. Virksomheder kan kan vælge at give for 2 kr. pr. forbrændt kalorie, mens private kan vælge at give 10 øre, 25 øre eller 50 øre pr forbrændt kalorie. Hvis man vil sætte max på sit bidrag, kan dette ske fra 800 kalorier og op. Som virksomhed kan man altså vælge at betale max 1600 kr. og som privat max 80 kr. 

 

Ønsker du at give dit bidrag, så kan du gøre det ved at tilmelde dig via dette link. Efter Spinning Tour 2019 er afviklet vil du modtage en opkrævning.

 

GIV BIDRAG TIL SPINNING TOUR 2019