Kjellerup IF søger en ny kiosk ansvarlig.

27. oktober 2019 kl. 08:30
Vil du være en del af en god fodboldklub hvor fællesskabet og klubliv skal være i højsædet. Har du lyst til at blive en samlende figur i klubben for alle spillere, trænere og frivillige. Så er det måske dig vi søger ?
Kiosken er samlingstedet i klubben. Her mødes spillere, forældre og frivillige til hygge over en øl, sodavand, slik eller lidt mad.
Kiosken er vigtig for klublivet, og vi tror på at, at med den rigtige person, kan vi gøre klublivet endnu bedre i klubben.
Dine opgaver:
  • Bestilling af varer og hele tiden sørge for at have fingrene på pulsen i forhold til nye varer og produkter.
  • Lave vagtplan for de frivillige som hjælper i kiosken og til kampe.
  • Finde nye frivillige som har lyst til at hjælpe til kiosken.
  • Ansvarlig for egen kontrol.
  • Selv tage vagter i forbindelse med hjemmekampe.
  • Kasse optælling, sætte penge i bank og aflevering af bilag til kasserer.

Det er vigtigt at understrege, at du som person ikke skal være i kiosken hver dag. Der er allerede medhjælpere i dag som tager vagter i løbet af ugen. Udover de vagter du selv tager skal du forvente 2 timers arbejde om ugen til ovenstående opgaver.

Dig som person
  • Du har måske erfaring med salg af tilsvarende mad, slik og øl/vand. Dette er ikke et krav.
  • Du trives med ansvar og er klar til at være den som går forrest.
  • Du er en samlende figur som formår at udvikle og sammensætte det team af personer som hjælper i kiosken i dag.
  • Du har lyst til at tage nogle vagter i hverdage og weekender.
Der følger en fast gage med jobbet som kiosk ansvarlig. Lønnen skal du se som et supplement til dit nuværende job. Det som skal drive dig er, at blive en del af klubben og gøre en forskel. Du skal have overblikket og være den ledende figur. Vi forventer du selv er tilstede i forbindelse med så mange hjemmekampe som muligt for klubbens førstehold. Ellers vil det være din opgave at finde frivillige som vil hjælpe med at dække vagter ind i løbet af ugen, hvor du ikke skal være tilstede.
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Sophie Niebuhr på 51926689.
Ansøgning sendes til sn@kjellerupif.dk