Menu

Kvindeserien og serie 1 rykker ned.

image
19. juni 2019 kl. 17:38

 

Foråret har været rigtig hård ved holdene i KIF senior afdeling. Først blev det til nedrykning for 2. Div - og i weekenden var det så Kvindeserien og Serie 1 som måtte rykke ned. For klubben er det selvfølgelig rigtig ærgerligt, men der er så meget talent og dygtighed i alle hold, at vi er sikker på holdene nok skal få et flot efterår.

 

Kvindeserien:

Efter et fornuftigt efterår, på trods af mange afgange af spillere, ventede der et svært forår. Flere spillere havde valgt at skifte klub, nogle var ud at rejse, og det var tydeligt at ville blive en hård forårssæson for Kvindeserien. Det er kun blevet til en reel sejr, og hele 9 nederlag. Det er bestemt ikke noget KIF er vant til, efter mange flotte år. Men med tanke på hvor mange spillere der har skiftet klub, så ville det være svært at komme med i toppen som ellers var målet. Det er også en skuffet cheftræner Jan Skov.

“Jeg er utrolig skuffet. Da jeg skiftede til Kjellerup var det med en forventning om at spille med i toppen, og nu er vi så rykket ned. Det skal ikke være nogen hemmelighed at det har været en kæmpe udfordring med de mange afgange, og den manglende bredde i truppen. De piger som har været til rådighed og kunne træne, har gjort det rigtig flot og kæmpet med alt hvad de har lært. Så nu må vi se fremad og se om vi kan få lidt flere spillere til klubben, få skabt en større bredde og bygge et nyt stærkt hold op omkring den gode stamme vi har nu” fortæller Jan Skov.

 

 

Serie 1:

Efter nedrykningen til serie 1 i efteråret, var det et tændt serie 1 hold som mødte op efter vinterpausen. En super opstart med ene sejre, også over hold som var bedre på papiret, skabte en stor portion optimisme. Detsvære gik det ikke som håbet. Sejrene udeblev i de mange tætte kampe, og personlige fejl gjorde at modstanderne tit fik en sejr, som lige så godt kunne være gået til KIF.

 

Det er også en tydelig skuffet cheftræner for serie 1, Lasse Mikkelsen.

“Jeg er vildt, vildt skuffet. Jeg havde en klar forventning om vi skulle spille med om oprykningen. Men set i bagklogskabens klare lys, så faldt vi nok i fælden som nedrykker, og tro vi automatisk var så dygtige, at vi sagtens kunne være med. Men der er mange dygtige hold i serie 1, og der manglede vi altså lidt på flere parametre. Dels har vi lavet for mange personlige fejl og så har vi ikke være kyniske nok i felterne. Vi har brændt mange chancer, og lukket mange dumme mål ind. Når du gør det, og samtidig er lidt skrøbelig mentalt, så bliver det rigtig rigtig svært.

For mig personligt er jeg rigtig ked af, at skulle aflevere holdet i serie 2. Jeg ville ønske jeg kunne have hjulpet holdet med at blive i serie 1, så det gør utrolig ondt lige nu” fortæller Lasse som efter sommerferien skal være træner i Silkeborg IF.