Menu

Ny serie 2 træner til Kjellerup IF

image
16. juli 2019 kl. 21:08

Det er med stor glæde og begejstring at Kjellerup IF nu kan præsentere den nye cheftræner for Serie 2.

Valget er faldet på den 34 årige Claus Damsgaard som er bosat i Viborg. I sit civile er han Skorstensfejer og bor sammen med sin hustru og deres to børn.

Claus har tidligere været træner for U14-U17 i Bjerringbro IF, inden turen gik til Viborg. Her var han i første omgang assistent træner for FK Viborg U15, derefter U16 og arbejdet som T+ træner, efterfølgende blev han Talentchef for Team Viborg, hvor han også trænede U18 DM piger i en periode.

Han besidder  DBU B-licens og Talent ID og har gennem hans fodbolderfaringen en rigtigt god forståelse for, hvad det vil sige at arbejde med både bredden og eliten.  

”Jeg ser meget frem til den nye opgave, som jeg fået. Da Kjellerup kontaktede mig, var jeg meget lydhør over for projektet som jeg godt kunne se mig selv blive en del af. 
Jeg ser frem til at møde spillerne, og efter en kort pause fra fodbolden, glæder jeg mig til at komme i gang med at træne igen.” siger Claus Damsgaard

 

”Det er en utrolig åben og samarbejdsvillig person, som altid er velforberedt og organiseret. Claus’ menneskelig profil passer rigtigt godt til klubbens værdier, og vi forventer os rigtigt meget af ham. Han har en klar fodboldfilosofi og er meget fagligt stærk.” fortæller Preben Götz Mikkelsen.   

 

Den nye træner bliver hjulpet af en velkendt klubmand, da John Nielsen har takket ja til være hans spillende assistent. Det er en konstellations som klubben glæder sig meget over.

 

”Vi er rigtige glade for at få John med ind i trænerteamet. Med ham ved man altid hvad man får, og  vi er sikre på han bliver en god sparingspartner for Claus.” udtaler Preben Götz Mikkelsen      

 

Den første træning ligger den 23 juli og Serie 2 har turneringsstart den 13 august hjemme med Kvik/Aalestrup IF.