Menu

Serie 1 skal have ny cheftræner, assistent forlænger.

image
21. maj 2019 kl. 19:51

Efter at have tilbragt de sidste 8 år i Kjellerup IF, heraf de sidste 3,5 år som træner, har cheftræner for serie 1, Lasse Mikkelsen, valgt at søge nye udfordringer når sæsonen er afsluttet. Turen går til Silkeborg IF, hvor Lasse har skrevet under på en aftale som assistenttræner for deres U17 ligehold.

“Vi er rigtig kede af at miste Lasse. Udover at være et dygtig og stort trænertalent, så er kender han klubben, og han har været utrolig vigtig både på og uden for banen. Omvendt, så er vi selvfølgelig også stolte over, at også vores unge trænere er interessante for større klubber. Det er kun en naturlig udvikling for Lasse at prøve noget andet end Kjellerup IF i sin trænerkarriere” fortæller Sporschef Ole Pagh Madsen.

 

For hovedpersonen har det ikke været en let beslutning. “Jeg er KIF dreng helt ind i hjertet. Igennem de sidste 8 år har jeg haft min gang i klubben, og jeg vil helt sikkert komme til at savne den ånd som er her i klubben. Men for min egen trænerkarriere, der er det vigtigt at jeg kommer ud og får noget andet erfaring og mere uddannelse. Derfor er dette en unik mulighed for mig, at komme til at prøve kræfter med nogle af de største talenter i Danmark. Så selvom det er trist at skulle forlade KIF, så glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang i Silkeborg” fortæller Lasse Mikkelsen.

 

Arbejdet med at finde en ny cheftræner er allerede gået i gang. “Vi er selvfølgelig allerede igang med at kigge efter en ny dygtig træner til vores talentfulde serie 1. Vi kigger både internt og eksternt om der en profil som vi kan se passe ind i Kjellerup IF” siger Ole Pagh Madsen.

Hvis man har interesse i at høre mere om det ledige trænersæde, er man velkommen til at kontakte Ole Pagh Madsen.

 

Assistent og målmandstræner forlænger.

I vinters underskrev målmands og assistenttræner for 2. Division - Brian Gade en halvårlig kontrakt. Det samarbejde har begge parter været så tilfredse med, at denne aftale er blevet forlænget med 2,5 år.

“Vi har været rigtig glade for det Brian har tilført holdet. Han er rigtig dygtig, og samarbejdet i trænerteamet har fungeret perfekt. Så det er kun naturligt for os, at vi forsætter med Brian som en del af trænerteamet. Vi tror på det er vigtigt med stabilitet omkring trænerteamet, så at det er lykkedes at lave en 2,5 årige aftale er vi meget tilfreds med” Slutter sportschef Ole Pagh Madsen.