Menu

Svær Udebanekamp for Kjellerup U15 Drenge

image
17. marts 2019 kl. 11:03

Der var på ingen måde tvivl om, at Kjellerup U15 Drenge skulle på en svær udebane i den sidste træningskamp inden turneringsstart.

Så godt som skrevet, så blev det også en rigtig svær kamp, og med silende regn, en stærk vind og en bidende kulde, så skulle det heller ikke være de bedste forhold drengene løb ind på banen til denne tirsdag aften i Skive.

En jævnbyrdig affære blev det, og med en stærk medvind i første halvleg, lurede Kjellerup drengene på at stikke holdets angribere af sted, men bolden fik alt for meget kraft, og trillede desværre utrolig mange gange udover baglinjen i første halvleg, hvilket gjorde vi aldrig rigtig blev farlige.

Skive/Salling dominerede meste af første halvlegen på bolden, og deres to små dygtige kreatører på midtbanen, fik alt for meget plads, og fik testet Kjellerup forsvaret. Men her stod drengene imod og med en flot dobbeltredning af Oliver var stillingen stadig 0-0 efter 25 minutters spil. Men efter 30 minutters spil, for Skive et frispark på kanten af feltet, som bliver sendt i kassen til 1-0, som også var stillingen ved halvleg.

Heraf skulle drengene vise hvad de bestod af, for efter sidste uges kollaps hjemme mod Thisted, skulle drengene forsøge at vende 1-0 føringen til Skive.

Spillemæssigt blev det også bedre og vi for skabt flere store muligheder, som er lige ved og næsten, og nu var det ligesom om at det var Kjellerup der nu sad på kampen.

Men men .. i 43 minut bliver Lucas sendt ud med en advarsel og 2 minutter efter for William tildelt direkte rødt kort. Hård kost, da vi stadig mener at tacklingen på Simon Have skulle have kostet en advarsel , som også måtte udgå efter denne sekvens. Så nu følte man lidt at Skive sad med alle kortene på hånden, for at kører kampen hjem.

Herfra spiller vi de næste 8 minutter i undertal med 2 mand, og herfra skulle den forsvares, for at se om man kunne hente et resultat i sidste ende af kampen. Men Kjellerup drengene ville frem af banen, og efter de 8 minutters undertal var det Kjellerup der var foran 2-1 på 2 mål af Nikolaj Bønding!

BUM BUM! Stærkt!

Her til blev Lucas igen sendt på banen og vi skulle forsvare føringen hjem. Men med stærke præstationer af hele holdet, redninger på stregen, en stærkt spillende målmand, hiver drengene også en super flot sejr hjem fra Skive på 2-1.

Saling – Kjellerup IF: 1-2 (1-0)
30’ 1-0 Salling

43’ Lucas Nielsen, Advarsel

45’ William Jeppesen, Udvisning
48’ 1-1 Nikolaj Bønding, Kjellerup IF

53’ 1-2 Nikolaj Bønding, Kjellerup IF

 

Kjellerup IF: Oliver Wittrock, Jacob Dahlmann, Lucas Nielsen, William Jeppesen, Frederik Christiansen – Julius Kresten, Matias Bjerregaard, Mads Olesen, Simon Have – Victor G. Pedersen, Nikolaj Bønding

 

Udskiftere: Emil Hagelskjær, Jeppe Lavrsen, Tomek Gösty